29 Ekim'de 29 bin kişiyle dev yürüyüş

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yıldönümü, Menemen'de 29 bin kişinin katılımı ile gerçekleştirilen Cumhuriyet Yürüyüşü ile kutlandı.

menemen yerel
29 Ekim'de 29 bin kişiyle dev yürüyüş

 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yıldönümü, Menemen’de 29 bin kişinin katılımı ile gerçekleştirilen Cumhuriyet Yürüyüşü ile kutlandı. Hemşehrilerinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayan Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘En büyük eserimdir’ dediği Cumhuriyet, Türk Ulusuna bırakılmış en değerli miras ve vazgeçilemez bir kazanımdır. Cumhuriyetimizin 100. Yılında Menemen projelerimizle konuşulacak dedi.

https://kuzeyinsesi.net Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 28.04.2024 23:49:27. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: 29 Ekim'de 29 bin kişiyle dev yürüyüş Son dakika Menemen haberleri, Menemen son dakika haber, Menemen son dakika, son dakika Menemen, Menemen haber sayfamızda Menemen haberleri okuyabilir, Menemen son dakika haberleri ve güncel Menemen gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Yerel Haberler