YEREL HİZMETLER ŞUBE MÜDÜRÜ BİÇER:"KORONA VAR, HİZMET DEVAM EDECEK"

YEREL HİZMETLER ŞUBE MÜDÜRÜ BİÇER:"KORONA VAR, HİZMET DEVAM EDECEK"

aliaga gundem
YEREL HİZMETLER ŞUBE MÜDÜRÜ BİÇER:
İzmir Büyükşehir Belediyesi Aliağa Yerel Hizmetler Birimi’nin karantinaya alındığı söylentileri üzerine Şube Müdürü Günal Biçer durumla ilgili açıklamada bulundu. Bir çalışan personelin testinin pozitif çıktığını belirten Biçer, tedbir amaçlı olarak temaslı diğer personelin de evinde karantinaya alınacağını, ancak diğer ilçelerden takviye edilecek personelle hizmetlerin aksamadan yürütüleceğini belirtti. Aliağalıların müsterih olmasını isteyen Yerel hizmetler Aliağa Şube Müdürü Günal Biçer açıklamasında şunları söyledi: “Yerel Hizmetler biriminde görev yapan bir arkadaşımızda kırgınlık vardı. Bu sebeple dün itibariyle gerekli kontrolleri yaptırması için kendisine izin verdik. Doktor kontrolleri sonrası sağlığı iyi çıkıyor ancak bir de test yaptırması isteniyor. Bugün açıklanan test sonucuna göre arkadaşımız pozitif çıkıyor. Bunun sonucunda Cuma gününden bu yana arkadaşımızla temaslı olanların sonucu istenince, doğal olarak bütün Yerel hizmetler ekibi tedbiren karantinaya tabi tutulacak. İsimleri hem Sağlık Bakanlığı’na hem de Büyükşehir belediyemize bildirdik.  Hiçbir arkadaşımızın herhangi bir sağlık problemi bulunmamakta ancak alınan karar gereği hepsi 14 gün boyunca evlerinde karantinada kalacak. Yarın itibariyle görev yapmak üzere değişik merkezlerden takviye ekip arkadaşlarımız gelecek. Hizmetlerimiz aksamadan devam edecek. Konuyla ilgili gelişmeleri düzenli olarak halkımızla paylaşmaya devam edeceğiz.”

https://kuzeyinsesi.net Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 18.04.2024 20:46:16. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: YEREL HİZMETLER ŞUBE MÜDÜRÜ BİÇER:"KORONA VAR, HİZMET DEVAM EDECEK" Son dakika Aliağa haberleri, Aliağa son dakika haber, Aliağa son dakika, son dakika Aliağa, Aliağa haber sayfamızda Aliağa haberleri okuyabilir, Aliağa son dakika haberleri ve güncel Aliağa gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Yerel Haberler